Handig zo'n creditcard

Handig zo'n creditcard
Geschreven door Robert op maandag 25 februari 2019


Iedereen heeft het wel is meegemaakt, plotseling gaat je wasmachine kapot of wil je iets aan je huis verbouwen. Het kan ook zo zijn dat je auto ineens wat mankeert en dat de garagekosten aardig oplopen. En minder erg is die vakantie die je altijd al wou boeken. 
 
Dit allen zijn onverwachte kosten die makkelijk op te lossen zijn dankzij een creditcard. Natuurlijk is een creditcard een vorm van geld lenen en geld lenen kost geld. Hierdoor moet je uitkijken dat je niet in de schulden komt. Aangezien je het verschuldigde bedrag vaak aan het einde van de maand weer hebben terugbetaald, anders krijg je een boete die weer oploopt als die niet voldaan wordt. 
 
Nu is dit prima bij te houden indien je je bewust bent van de gevolgen. Het heeft natuurlijk een hoop voordelen zo'n creditcard. Je aankopen zijn namelijk vaak verzekerd waardoor als de bezorgdienst je pakketje kwijtraakt bij een aankoop online je hiervoor verzekerd bent voor 180 dagen. Dat geldt ook voor beschadiging aan het product. En nu we het toch over online aankopen hebben, een creditcard is daar uitermate ideaal voor. Zoek je een bepaald product zoals een boek of LP en ga zo maar door op bv. een website zoals Amazone. Dan is het erg handig als je een creditcard hebt aangezien je op deze Amerikaanse site die immens populair is wereldwijd niet met iDeal kan betalen. 
 
Alle internet aankopen kun je online in het binnen en buitenland met een creditcard voldoen, erg handig dus! Ook op vakantie kan het erg handig zijn. Denk hierbij aan een reis naar de Verenigde Staten waar je vaak een borgsom in je hotel moet betalen, wat vaak alleen mogelijk is via een creditcard. Daarbij komt kijken dat Amerikanen alles bekostigen met een creditcard. Boodschappen of een dagje winkelen komen allemaal op de creditcard te staan, net als een avondje op stap gaan. 
 
Zelfs een vakantie boeken via bepaalde website in Nederland zoals Expedia dienen vaak met creditcard te worden voldaan. Buiten dat je wel in het rood staat tot het einde van de maand is het allemaal wel erg handig zo'n kaart. Nu is er voor de mensen die toch wat ongemakkelijk zijn met rood staan een oplossing. Namelijk de prepaid card. Hier zet je zelf een tegoed op waardoor je nooit in het rood kan staan wat kan lijden tot grotere schulden, maar je kan wel gewoon alle aankopen doen die een creditcard ook kan zoals eerdergenoemd. De prepaid card 
 
Een ander voordeel aan een prepaid creditcard is dat de BKR toetsing hier niet op plaatsvind. Wat wel het geval is bij een normale creditcard, waar dan ook besloten kan worden dat je inkomen te laag is om een bepaald tegoed op je creditcard te mogen gebruiken. Dit is mede door de vrees van het bedrijf dat je sneller in de schulden komt aangezien je inkomen te laag is waardoor een prepaid card weer een uitkomst biedt. Natuurlijk maakt dit niets uit indien je gewoon je inkomen netjes hebt opgegeven en dit maandelijks kan terugbetalen, dan hoef je niet per se een prepaid card te nemen. 
 
Kortom er zijn twee mogelijkheden voor ieder soort inkomen, waardoor je met een gerust hart online kan winkelen met verzekerde producten bij buitenlandse websites zoals Amazone, Ebay of andere website waar een prepaid card wordt geaccepteerd. Je kan ook gewoon je vakantie boeken met een prepaid card via bv. Expedia. En indien je naar de Verenigde Staten gaat kan je daar leven op je prepaid card en hoef je geen rekening te houden dat je genoeg contant geld bij je heb, aangezien in Amerika de meeste mensen met een card betalen.
 

Begin vandaag nog, het is écht vrijblijvend!

Bent u er nog niet helemaal zeker van? Probeer het gewoon eens, het kost niets en u zit nooit ergens aan vast.
U krijgt van ons de eerste maand Premium helemaal gratis zonder enige verplichting, als u dit niet verlengt stopt dit automatisch. U zit écht nergens aan vast!

Direct gratis uitproberen