Financieel inzicht was nog nooit zo gemakkelijk

Vaste lasten overzicht
Het Huishoudboekje kent verschillende modules, zo kunt u met de vaste lasten module eenvoudig bijhouden en inzien wat uw maandelijkse vaste uitgaven zijn. Ook helpt deze module bijvoorbeeld om u voor te bereiden op de kwartaal- en jaarlasten. Door elke maand voor deze lasten een beetje apart te zetten voorkom je onprettige verrassingen.

Openstaande facturen overzicht
Daarnaast hebben we nog veel meer andere handige modules zoals de optie om uw openstaande facturen bij te houden. U ziet dan precies wat u nog moet betalen én wij helpen u op tijd herinneren om de kans op vervelende bijkomende kosten te voorkomen.

Uw uitgaven en inkomsten bijhouden
Misschien wel de meest handige module is de inkomsten en uitgaven module. Door uw banktransacties via een CSV bestand te importeren vanuit uw bank naar Het Huishoudboekje, kunnen wij u eenvoudige en vooral duidelijke overzichten geven. Hieruit kunt u zien aan welke zaken u (te) veel geld uitgeeft. Dit kan u vervolgens helpen om uw uitgaven patroon bij te schaven om te voorkomen dat u aan het einde van de maand geld tekort komt. Iets wat voor veel huishoudens helaas vaak voorkomt!

Budgetten en prognoses
Met een aantal extra Premium opties zoals de budgetten en prognoses en de financiële kalender krijgt u nog meer en beter inzicht in uw uitgaven. Met de budgetten en prognoses stelt u zelf in wat u elke maand uit wilt geven aan bijvoorbeeld uw boodschappen. Aan de hand van de door u geïmporteerde transacties waarbij u aangeeft wat u betaald heeft aan boodschappen kunnen wij vervolgens voor u een prognose maken om te bepalen of u met uw uitgaven patroon wel binnen uw maandelijkse budget blijft. Wanneer dit niet het geval is kunt u dit eenvoudig zien en ook hierbij uw uitgaven aanpassen zodat u uiteindelijk wél binnen uw budget zult blijven.

Kies voor makkelijk, kies voor Het Huishoudboekje
Naast deze modules zijn er nog veel meer handige opties en mogelijkheden die u helpt om een beter inzicht en meer grip te krijgen op uw financiële situatie.

Bij dit alles maakt het overigens niet uit of het nu gaat om één bankrekening of 10, u kunt er kosteloos zo veel toevoegen als u wilt. Ook uw spaarrekeningen kunt u hier eenvoudig in toevoegen.

Begin vandaag nog, het is écht vrijblijvend!

Bent u er nog niet helemaal zeker van? Probeer het gewoon eens, het kost niets en u zit nooit ergens aan vast.
U krijgt van ons de eerste maand Premium helemaal gratis zonder enige verplichting, als u dit niet verlengt stopt dit automatisch. U zit écht nergens aan vast!

Direct gratis uitproberen