Uw gegevens zijn veilig

Het veilig opslaan van uw persoonlijke en financiële gegevens nemen wij heel serieus. Wij hebben daarom ook diverse veiligheidsmaatregelen genomen.

Allereerst is onze website beveiligd met een SSL certificaat. Dit herkent u aan het slotje in de adresbalk en de 'https://'. Dit wordt gebruikt om een veilige verbinding tussen uw computer en onze webserver te maken. De gegevens die hier over en weer gaan worden namelijk versleuteld (onleesbaar gemaakt), zodat uw persoonlijke en financiële gegevens veilig zijn.

Daarnaast zijn uw gegevens natuurlijk beschermd doordat u moet inloggen met een persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord. Dit wachtwoord wordt ook versleuteld opgeslagen in onze database. Ook hebben wij een aantal van uw gegevens in Het Huishoudboekje versleuteld opgeslagen in onze database. 

Natuurlijk hebben de medewerkers van Het Huishoudboekje geen toegang of inzicht in uw account. Als het écht nodig is om iets in te zien (bijvoorbeeld als u een technisch probleem heeft) dan zullen wij altijd eerst toestemming vragen aan u. U bent uiteraard altijd zelf de eigenaar van uw gegevens, niet wij. Als u uw account niet meer gebruikt blijven de gegevens wel opgeslagen, zodat u altijd op een later moment nog eens kunt inloggen. Als u ooit besluit om uw account te sluiten, zullen wij al uw gegevens dan ook verwijderen.

Begin vandaag nog, het is écht vrijblijvend!

Bent u er nog niet helemaal zeker van? Probeer het gewoon eens, het kost niets en u zit nooit ergens aan vast.
U krijgt van ons de eerste maand Premium helemaal gratis zonder enige verplichting, als u dit niet verlengt stopt dit automatisch. U zit écht nergens aan vast!

Direct gratis uitproberen