Onze functies

Bekijk hier al onze functies

Budgetten en prognoses

Met onze budgettenmodule krijg je in één overzicht helder inzicht in je uitgaven en kun je gemakkelijk controleren of je op de goede weg bent. Door een budget in te stellen, zie je precies hoeveel je van dit budget in een maand hebt uitgegeven. Dit geeft je de kans om je uitgavenpatroon beter te begrijpen en waar nodig aan te passen.

We gaan nog een stap verder door je te helpen met een prognose. Hierin vertellen we je of je met je huidige uitgavenpatroon binnen je budget zult blijven. Dit is bijzonder handig als je merkt dat je misschien net iets te veel uitgeeft aan bepaalde zaken. Stel je bijvoorbeeld voor dat je regelmatig eten bestelt of vaak geld uitgeeft aan je favoriete hobby; onze prognose helpt je om bewuster te worden van deze uitgaven.

Als blijkt dat je boven je budget dreigt uit te komen, kun je beslissen om wat zuiniger te zijn op bepaalde uitgavengroepen. Dit is niet alleen handig, maar ook een slimme manier om je financiën beter te beheren.

Met de budgettenmodule en de daarbij horende prognoses houd je alles in het oog en voorkom je financiële verrassingen. Zo bieden we je een handige tool die je helpt bij het slim en effectief beheren van je geld. Probeer het zelf uit en ervaar hoe je met een paar simpele stappen meer controle krijgt over je financiën.