Onze functies

Bekijk hier al onze functies

Vaste lasten

Ontdek gemak met onze Vaste Lasten Module! In één helder overzicht zie je precies wat je maandelijks kwijt bent aan huur, elektra, water, verzekeringen en meer.

Je kunt natuurlijk je vaste lasten in Excel bijhouden, maar Het Huishoudboekje maakt het zoveel eenvoudiger. Bovendien bieden we veel meer dan een 'standaard' Excel-sheet. Met Het Huishoudboekje zie je ook meteen hoeveel je elke maand opzij moet zetten voor de kwartaal- en jaarlasten, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan.

Daarnaast helpt ons systeem met een constant kloppend inzicht. Wanneer je de juiste transacties aan de bijbehorende vaste lasten koppelt, geeft ons systeem automatisch bij de vaste lasten weer welke er wél en welke er nog niet in de huidige periode betaald zijn.
Handig toch?

Het beheer van je vaste lasten is een fluitje van een cent: log in, voeg je lasten toe en laat het overzicht de rest doen.

Daarbij kun je elke maand bijhouden welke lasten betaald zijn en welke nog openstaan. Zo heb je altijd een duidelijk beeld van je financiën voor de rest van de maand.