Onze functies

Bekijk hier al onze functies

Inkomsten en uitgaven

Het overzicht bij inkomsten en uitgaven biedt je, door middel van groepen en categorieën, een helder beeld van waar je het meeste geld aan uitgeeft. Door je uitgaven zoveel mogelijk op te delen in deze groepen en categorieën, krijg je een nauwkeurig inzicht in waar je geld precies naartoe gaat. Dit is een cruciale stap om strakke budgetten in te stellen en om je uitgavenpatroon te evalueren en waar nodig aan te passen, bijvoorbeeld als je merkt dat er te veel geld gaat naar zaken zoals hobby's.

Voor elke groep kun je uiteindelijk een gedetailleerd overzicht krijgen van de transacties die je onder deze groep hebt gespecificeerd. Dit stelt je in staat om heel gericht te bekijken en te bepalen waar je eventueel wat uitgaven kunt schrappen. Zo zorg je ervoor dat je aan het einde van de maand voldoende saldo overhoudt.

Stel je voor dat je gemakkelijk kunt inzien wat je uitgeeft aan boodschappen of benzine. Je kunt ook zelf groepen en categorieën toevoegen, wat ideaal is om specifieke groepen voor je gezin aan te maken. Zo kun je bijvoorbeeld precies zien wat je aan je kinderen uitgeeft of aan je postzegelverzameling. Dit niveau van gedetailleerd inzicht en controle maakt het beheren van je financiën niet alleen efficiënter, maar ook veel inzichtelijker.

Met deze functie van inkomsten en uitgaven, in combinatie met de mogelijkheid om je eigen groepen en categorieën te beheren, krijg je de volledige controle over je financiën. Ontdek hoe je door deze gedetailleerde analyse betere financiële beslissingen kunt nemen en zorg voor een stabielere financiële toekomst.